Större shablonbild

Redovisning Stockholm

Behöver du få tag i en redovisningsbyrå som arbetar med redovisning i Stockholm?
Vi är en pålitlig redovisningsbyrå som erbjuder redovisning i Stockholms city. I Stockholms innerstad finns vi i fina lokaler på Kungsgatan i Stockholm .

Anlita oss för redovisning i Stockholm

Behöver ni hjälp med ert företags redovisning i Stockholm? I så fall kan vi ta hand om redovisning för ert företag i Stockholm.Hos oss får du ett personligt bemötande, stort engagemang och kompetenta tjänster. Vi som arbetar på Metric redovisningsbyrå, har alltid våra kunders bästa i fokus när det kommer till  företagets redovisning.
Förutom att vi arbetar med redovisning i Stockholm erbjuder vi även allt från bokföring, skatte- och momsbetalningar, leverantörsreskontra till ekonomisk rapportering som ska in till olika myndigheter.

Bidrar till mervärde för er verksamhet

Vår ambition är att alltid bidra med mervärde för våra kunder, när det kommer till redovisning. Då ser vi till att hjälpa företaget att utvecklas till att bli ännu mer effektivt. Vår vision, som vi eftersträvar i vår verksamhet, är att skapa tid åt er, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet och se till så att ni har ekonomisk trygghet att växa och fortsätta framåt på ett framgångsrikt sätt.
Vi har arbetat med redovisningar ända sedan 20 år tillbaka. Under den tiden har vi hunnit växa ordentligt och kan idag erbjuda våra tjänster med redovisning i Stockholm, Sollentuna, Visby och Södertälje. Och under våra verksamma år, har vi fått en bred erfarenhet av de olika villkor som företag har att förhålla sig till inom olika branscher.

Kan erbjuda breda tjänster för redovisning

Numera finns vi även i Finland och erbjuder våra tjänster för redovisning i Helsingfors, Vanda och Lahti. Idag är vi mer än 30 redovisningskonsulter som arbetar med redovisning, bokföring och ekonomisk administration för flera kunder, stora som små i Sverige och Finland, och på Gotland. Alla slags firmor är välkomna till oss som behöver redovisning i Stockholm och på alla de orter där vi är verksamma.

Detta kan vi erbjuda:

Redovisning av allt från bokföring, till skatte- och momsbetalningar
Hantera kund- och leverantörsreskontra
Ekonomisk rapportering
Ansvara för attesterade leverantörsfakturor.
Bevaka kundfodringar så att de betalas i tid.
Sköta er lönehantering och betala inkomstskatt, arbetsgivaravgifter, semesterutbetalningar, sjuklöner med mera.
Ta hand om rapportering för statistik till försäkringsbolag och myndigheter.
Skapa förenklade rutiner som underlättar ert eget företagande och verksamhet.
Införa smarta processer för er ekonomiska administration.
Anpassa kontoplan för att ge rätt beslutsunderlag
Bygga upp system för effektiv, intern kontroll för ert företag.

Behöver ni en redovisningskonsult?

Om ni själva tar hand om er bokföring kan vi, som er redovisningskonsult lösa era problem, svara på svåra frågor, göra avstämningar och hjälpa er att ta fram rapporter och kvalitetssäkra er ekonomiska administration. Vi kan även skapa effektiva rutiner som sparar er dyrbara tid, då anpassar vi rutinerna så att de passar er verksamhet. Ibland kan det handla om att anpassa er kontoplan, använda rätt slags redovisningsprogram på nätet, införa ny struktur för er administration.
Välkomna att besöka oss så kan ni berätta vad ni behöver hjälp med och vi kan berätta vad vi kan erbjuda.

Intresserad?

Skicka in ditt namn och telefonnummer så hör vi av oss och berättar mer om hur Metric Accounting kan hjälpa ditt företag.

Tom Wickström

VD, Bolagsspecialisten Stockholm AB

Johan Alanko

Great Deals & Alanko AB

MD, Alexey Zayashnikov

Breakwater Consulting AB

“Sedan vi börjat vårt samarbete med METRIC har vi fått ordning och reda på våra papper, rapporter i tid varje månad, plus bra tips och information om vad vi måste göra för att uppfylla våra branschkrav, sköta vår bolagsförvaltning och lämpliga nivåer för aktieutdelning.”

“Jag har drivit eget konsultbolag sedan 2012. METRIC hjälpte mig med uppstarten av bolaget och har fungerat som extern ekonomiavdelning hela tiden sedan dess. De ger mig alltid snabb hjälp och har ordning och reda. Deras proffsighet gör att jag helt och hållet kan fokusera på det jag själv är bäst på – att leverera till mina kunder.”

”Being a client of METRIC, I can only highly recommend them and their professional services, which are fairly priced and timely performed. As well as Edith Lau is doing a great job and always helpful.”

Vanliga frågor

Ni har bytt namn, hur påverkar det mig?

Kommer jag få en ny kontaktperson?

– Nej, ni kommer jobba vidare med samma konsult som tidigare.

Kan jag fortsätta använda samma e-post och telefonnummer som innan?

– Ja, men på sikt kommer de gamla mailadresserna fasas ut, men du kommer få information i god tid innan.

Förändras mitt uppdragsavtal med byrån?

– Innehållet kommer inte förändras, men vi kommer skicka ut uppdateringar med nya namnet pö om pö, dels för att vår branschorganisation har det kravet men också för att du ska vara tydligt för dig som kund vem du samarbetar med.

Hur lång tid tar det att bli kund hos er?

Om du inte redan idag har hjälp av en annan byrå så tar det ca en vecka 5 minuter att bli kund hos METRIC. Vi är bara ett samtal eller mail bort för att ni ska kunna komma igång med er redovisning hos oss. Om du idag är anknuten till en annan byrå är det er överenskommelse som styr när du kan byta till oss. Vi hjälper till i den övergången och tar kontakt med er befintliga byrå och samlar in all nödvändig information för att gör det så enkelt som möjligt för dig.

Jag behöver starta ett AB, hjälper ni till med det?

För många är det krångligt att starta ett AB, ofta väljer man därför ett lagerbolag. Det man inte vet om är att det är lika många steg att fullfölja oavsett om man startar bolaget helt själv eller köper ett lagerbolag. Låt oss hjälpa dig med registrering hos Bolagsverket tills dess att du ställer ut din första kundfaktura. Det blir både billigare och effektivare. Det är många steg på vägen, men vi stöttar dig under hela processen och ser till att det blir rätt från början.

Jag behöver bara hjälp med redovisning, går det?

Behöver du bara hjälp med redovisning och ingenting annat så stöttar vi dig med just den tjänsten, vi hjälper flera kunder med bara utvalda delar av ekonomiarbetet men även med att vara hela deras ekonomiavdelning; vi skräddarsyr våra tjänster efter ditt behov.

Jag har precis startat ett företag, hjälper ni mig hela vägen?

Om du precis startat ett företag har du säkert många frågor, vi kan hjälpa dig med registrering hos Skatteverket, formalia på din kundfaktura, bolla frågor, komma igång med redovisning, och beräkna lön. Precis alla de tjänster som du behöver kan vi erbjuda, du väljer själv hur du vill använda oss.

Mer tjänster från Metric Accounting

Revision

De flesta ser revisionen som ett nödvändigt ont, men företagets årsredovisning är oftast den första finansiella informationen som externa intressenter tar del, den offentliga revisionsberättelsen är därför ett viktigt kvitto för bolagets ekonomiska hälsa.

Validerat beslutsunderlag för banker och investerare
Kvitto på att företaget sköter sin verksamhet
Trovärdighet för läsaren - Trygghet för företaget
Läs mer om Revision

Affärsrådgivning

För många företag är vi så mycket mer än ”bara siffror”. I vårt arbete lägger vi stor vikt vid att analysera företaget. Vi gör det genom att se till helheten, d.v.s. produkter, människor, lönsamhet, kvalitet i ekonomisk information och rapportering. På så sätt kan vi guida dig till en bättre affär.

Stöd i beslut
Nulägesanslys och framtidsmål
Din partner i företaget
Läs mer om Affärsrådgivning

Lön och HR

Medarbetaren är företagets viktigaste resurs, vi hjälper er så att lönehanteringen blir helt rätt, lagenligt och i tid, men det är bara början för oss. Vår styrka ligger i vår starka kompetens i att både förbättra processen men också att vara en partner i alla frågor som rör ersättning och avtal för er personal. Allt för att du ska kunna fokusera på att driva din verksamhet.

Rätt lön i rätt tid
Tidseffektiv och smidig hantering av underlag
Eget Lönekontor oavsett storlek på ditt företag
Läs mer om Lön och HR

Internationellt

Företagets marknad och omvärld är idag gränsöverskridande. Vi hjälper dig att etablera dig utanför Sveriges gränser, antingen genom vår systerbyrå Balanco som har närvaro i flera länder eller genom en av våra många samarbetspartners.

Samma engagemang utanför Sveriges gränser
Etablering i Sverige? Vi hjälper dig hela vägen
Din partner oavsett världsdel
Läs mer om Internationellt

Besöksnäring

För att bedriva en lönsam verksamhet inom besöksnäring idag så behöver man utöver att erbjuda en extraordinär upplevelse också kunna navigera bland system, kopplingar mellan systemen, myndighetskrav som ändras från en dag till en annan p.g.a. Coronapandemin.

Stor erfarenhet av marknadens alla system/appar/progam
Vi kan Kollektivavtalet för Hotell och Restaurang
Är du i Kontantbransch? Inga problem, vi jobbar gärna med dig också!
Läs mer om Besöksnäring