Vi söker nya medarbetare i Göteborg!

METRIC expanderar och vi söker därför ytterligare erfarna redovisningskonsulter.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av redovisning och bokslutsarbete, gärna från redovisnings- eller revisionsbyrå.

Du ska brinna för redovisningsfrågor och vilja vidareutveckla dig ytterligare inom området. Vi söker dig som är lyhörd för kundens behov och känner ett starkt engagemang för dina kunders verksamhet.

Du skall också kunna arbeta självständigt, ta egna initiativ och vara beredd att redan från början ta eget kundansvar. Du skall självklart också kunna samarbeta med dina kolleger och passa in i gänget.

Du har relevant utbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning och revision och minst 4 års arbetserfarenhet från en konsultativ och rådgivande roll som redovisningskonsult. Erfarenhet från koncernredovisning, utländska filialer och fusionsprocesser är meriterande.

För att lyckas i rollen söker vi dig som är:

– kundorienterad, lyhörd och engagerad

– driven och initiativtagande

– duktig på att bygga relationer såväl internt som externt

– analytisk, strukturerad och noggrann

Vi vill komma i kontakt både med dig som har lång erfarenhet från liknande roll men också dig som vill ta nästa steg i karriären och har tidigare erfarenhet, potential och vilja att ta denna typ av roll.

Om du idag driver en redovisnings- eller revisionsbyrå eller har egna kunder så är du också välkommen med din ansökan.

Vi ser helst att du arbetar heltid och är beredd att sitta såväl ute hos kund som i vår trevliga lokal på Kungsportsavenyn 1.

Om du är rätt person är vi dock öppna för att diskutera flexibla lösningar.

Som redovisningskonsult ansvarar du för spännande och varierande kunder och uppdrag. Du arbetar självständigt eller i team med bokslut, årsredovisningar och deklarationer med fokus på rådgivning kring såväl företagets som företagarens ekonomi.

Våra uppdrag kan variera allt ifrån att vi är ekonomiavdelningen där vi gör allt från ax till limpa till att vi endast arbetar som rådgivande ekonomichef.

Hos oss får du arbeta självständigt och påverka din egen utveckling.

Hur långt du vill gå bestämmer du själv, vi stöttar och uppmuntrar.

Hos oss får du jobba med företag från alla möjliga branscher och vara nära deras kärnverksamhet och delta på deras tillväxt resa.

Vår organisation har högt i tak, korta beslutsvägar och ett ledarskap som tror på utveckling, lyhördhet och öppenhet.

Är DU intresserad, maila då oss på goteborg@metricaccounting.se